Passion

lugi-copy.jpg

Den här killen och hans kompanjon har fullständigt tagit över Henriks värld. Dinosaurierna kändes plötsligt dammiga, när SuperMario och kompani drog in. Luigi-figuren är väl egentligen ett dyrt samlarobjekt, men en skruv i huvdet har räddat lekvärdet i plastbiten. Snart är det födelsedag och på önskelistan står det Marioprylar, helst en Mariodräkt. Jag kliar mig i håret. Spindelmannen och hans gelikar finns ju i en uppsjö, men Mario är det lite sämre beställt med för små barn. Jag vill helst inte köpa väggdekalerna även om de är nog så coola :). Och denna mamma är inte av det snitsiga slaget som syr ihop en dräkt på en kväll. En idé är snickarbrallor, t-shirt, vita handskar och liten keps. Finns det fler små Mariodiggare därute? Idéer och inköpsställen för roliga presenter? Tips mottages tacksamt av mor i nöd!

7 comments

  1. Håller med sonen din . Diggar dem starkt de charmiga små farbröderna i mustach. Inte för att jag är bra på spelen utan för att jag gillar dem som personer helt enkelt.Lycka till på Mario jaktenkram kram

  2. Kanskje du kan finne noe på etsy.com? Håndlaget og vintage-saker som ikke koster så mye. Jeg har bare gode erfaringer derfra :)t.ex. http://www.etsy.com/view_listing.php?ref=vl_other_2&listing_id=25714505finnes også i luigi-grønt: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=25714453&ref=sr_gallery_16&&ga_search_query=luigi&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=date_desc&includes%5B%5D=tags&includes%5B%5D=titleeller: http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=21755068&ref=sr_gallery_2&&ga_search_query=super mario lunch&ga_search_type=handmade&ga_page=&order=date_desc&includes[]=tags&includes[]=title

Leave a Reply

Your email address will not be published.