Andas ut

Ibland får man anledning att tänka över saker lite extra. Att förundras över hur saker och ting skall gå ihop. Om hur man skall kunna hjälpa och ge i sin roll som mamma. Man behöver andas in och andas ut – många gånger. Hämta energi för att vara stark. Mitt i all kärlek på det stormande havet – stunder av ro.

plock5juni-copy.jpg

1. Klassiskt treehouse i återvunnen papp för kreativa stunder från ModelMini.2. Vår är i röd plast. Barnen turas om att jaga flugor. Så vacker smälla från Russinnet.  3. Vackraste ljusstaken från Mikaela Willers och Syster Lycklig. Den finns även hos Cosas.4. Fint tryck från Bold & Noble.5. Det behövs inget extra vatten i dessa dagar, men förhoppningsvis senare i sommar. De finaste vattenkannorna kommer från brittiska Haws och finns bland annat hos Buxus.6. Jag har nog aldrig fått så mycket sol på mig som under denna vår. Jag har aldrig gillat att sitta i solen, men nu är det som om jag tar igen förlorade år. Men jag bränner mig lätt. En stråhatt månne?

Jag tillönskar er alla en riktigt fin helg!

9 comments

  1. Det är sannerligen inte lätt att vara mamma ibland. Lika lite som det är att vara barn. Fint skrivet av dig!Trevlig helg!

  2. *Sniff*, så fint du skriver! Inte är det lätt alltid, mitt i all kärlek som ändå finns!Husen från ModelMini, är underbara, jag vill nog ha ett själv…Trevlig helg!

  3. Dina bilder är så rätt för mig idag. Jag känner starkt för lugn och harmoni just nu. Det är inte lätt att vara sju år. Och inte lätt att vara förälder till en sjuåring alla gånger. 🙂 De är liksom stora och små på samma gång. Sötnosarna. Trevlig helg!

  4. Ljusstaken är otroligt vacker, absolut otroligt vacker! Sitter här & funderar i min ensamhet, men är det densamma som finns i grönt också?…Stråhatten & pappershuset var också 100 poängare! :)Hoppas att sommarlovet kommer fungera som ett litet andningshål för Liten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.