Beauty

bomullsrondeller.jpg

På tal om vinddrag i håret. Jag har en kategori som heter skönhet, men den tycks saligen insomnad. Det senaste inlägget är ett år gammalt och tipsar om en praktisk allroundsalva från Lisen Organics. Vad hände där – igen :)?! Tja, lite av en vindkantring av intressen och prioriteringar i samband med husbyggnation till exempel. Det är möjligen symptomatiskt att mitt nästa inlägg i kategorin kommer att handla om Apotekets nya scrubrondeller. Jag har inte uppdaterat mig på sminkbloggarna på ett tag, men hittar nu lite av en hype kring dessa. En mjuk sida och en sida med små korn. Trettio stycken för 24.50. Snabbt och enkelt. Det är beauty för mig i dessa dagar. Jag har inte testat ännu, men laddar för ett inköp ;).

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

UPDATE: Jag har fått några frågor om muffinsasken. Den finns hos Designista.

5 comments

  1. Jag har fått många bra tips från din skönhets-kategori genom åren, jag blir jätteglad för nya inlägg! Becca-rouget är en favorit, precis som du skriver ska det vara snabbt och enkelt. 🙂

  2. Anna: Då kanske jag skall öppna beutylocket lite igen då :). Becca är ett alldeles utmärkt rouge – håller med. Jag får nog snart ett ryck och börjar tänka att jag har fokuserat alldeles för mycket på huset och alldeles för lite på mig själv. Det brukar gå i perioder. Linruz: Ja, jag måste testa. De verkar urbra! Kram

  3. Jag skickade maken att köpa dessa mirakeltussar och har nu precis provat dem. Så här len och fin var det länge sedan jag var så man tackar för det finfina tipset :).

  4. Underbart. jag tror inte ens att jag någonsin kommer lägga till en kategori skönhet. fortsätter att köra på makens deo tills han upptäcker det igen och jag blir tvungen att köpa ett eget. Vad hände egentligen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.