Många vuxenpoäng

whatsintthefreezer.jpg

I morse vaknade jag till detta. För mig är det två unga kvinnor i en illgul skruttig bil som kör ned till en badplats bland slingrande grusvägar förbi kohagar. Fönsterrutorna neddragna. Full volym. Vinden i håret liksom. Sedan sitter jag här och scannar bloggar. Jag klickar in mig till Veckomatsedeln som tipsar om att föra en liten loggbok över vad som fryses in. Men så praktiskt tänker jag. I färskt minne från gårdagskvällen finns glädjen över att hitta en bortglömd box med färdiglagad köttfärssås när orken och lusten inte riktigt fanns för middagslagning. Precis som en liten skatt för hungriga magar. Jag klickar mig vidare till amerikanska The Kitchn som erbjuder downloads att skriva ut för att få ordning på rester i frysen. Så smart. Jag måste skriva ut sådana tänker jag.

Vad hände där på vägen?! Jag lyssnar igen! Ta mig sjutton – jag känner lite vinddrag i nacken :)!

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.