I regnet

stadtrasor.jpg

Här har det regnat i princip hela dagen. I morse var det aningen uppehåll när jag traskade i skogen, men sedan – regn, regn och åter regn. Barnen och jag har passande nog ägnat åt oss något som vi (mest jag då) har planerat inför sommaren. Vi har gått igenom deras rum. Tanken är att man inte spenderar lika mycket tid för lek på rummet på sommaren. Well, lite mer sol i så fall så är väl den saken biff… Vi har kört med två säckar. En kastsäck för trasiga grejer och sådant som är förbrukat. En höstsäck för saker som skall sommarförvaras ute i förrådet. Och sedan saker som skall finnas kvar i rummet. Efter sommarlovet tänker jag mig att vi går igenom höstsäcken för att kolla upp vad som känns kul att flytta in i rummet igen. En del saker blir nog jättskoj att hitta – det brukar fungera att ställa undan leksaker ett tag – medan annat nog får flytta till Myrorna för att finna nya ägare. Min kära dotter är en riktig ekorre som vill spara allt, medan Henrik är lite mindre känslosam när det kommer till ting.

Så långt allt gott. Nu skall vi bara baxa in säckarna i förrådet också :).

Favorittrasor från Iris Hantverk. Bilden kommer från Urban Living.

3 comments

  1. Smart tips, jag och barnen här rensar mest och ställer sällan undan=) Jag brukar dock skänka det som är helt till dagis eller dylikt=) Fin fina trasor, jag har inte en provat min cerisa och rosa jag fick hem i senaste paketet från Cosas! Ha en mycket fin helg, Kram M

  2. Mia: Jag tror på att ställa undan ibland. Det går lite säsong i användandet av leksaker och sedan är det ett billigt trick att få saker att verka lite nya igen :). Trasorna är perfekta städtrasor. Ha en riktigt fin helg Du med! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.