Midsommar

midsommar-copy.jpg

Midsommar – drömmen om den svenskaste dagen av dem alla? Sill, potatis, långbord, glada barn med blommor i håret, dans kring stången – helst i solig skärgårdsmiljö á la Saltkråkan. Nåja – surprise – man gör faktiskt precis som man själv behagar :). Jag skrattar i vanlig ordning gott åt Berglin. Jag har rivit ut just den där serierutan för att påminna mig själv att alltid tänka ett varv till när jag hör mig själv säga “Vi tar väl en buffé. Det är ju bara att göra några smårätter”. Nej, det är det inte. Det är banne mig betydligt mer pyssel med en buffé än med en vanlig middag. Häpp :)!

Klänning från S´nob och Wardrobe Stockholm , cashmeresjal från My Pashmina , paraply från Fulton, klassiska Hunters med mönster från Royal Horticultural Societys samlingar och parfymen Burberry Summer.

8 comments

  1. Åhh vilken fin blogg. Jag längtar till midsommar, första året någonsin inget är planerat. Men vi får nog sååå treeevligt. Gillar ballongbilden nedan….

  2. vilka underbara stövlar…jag lever ju i gummistövlar känns det som:-) Något att tänka på inför nästa stövel inköp. Tackar som vanligt för superbra tips. Inte så bra för plånboken kanske…men för själen:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.