Midsommarafton

sandbergs1.jpg

Det är blåsigt och kallt med regnet hängandes i luften när inte solen behagar att titta fram en stund – en typisk svensk midsommarafton med andra ord. Det är lite förkylt på vissa håll i familjen. Vi sov gott ända fram till klockan nio i morse. Jag undrar om det har hänt någon gång förut. Sömn ger lycka och en God morgon :).

sandbergs.jpg

Dags att sätta igång med tårtbak och tillagning av lunch. Regn eller sol – med hopp om en god midsommarafton!

Skir sommarstämning i bilder från Sandbergs.

3 comments

  1. Åh vilka vackra bilder! Är riktigt imponerad av den stylisten – underbar känsla i bilderna. Lycka till med tårtbaket! Här har det bakats grovbröd tillmidsommarsillen. Önskar en härlig dag :)/Pernilla

  2. Pernilla: Precis! Här har man lyckats att fånga essensen av det nordiska sommarljuset med vackra kombinationer av mönster, färg och detaljer. Jag tycker mycket om bilderna. Hoppas att Du har en fin dag!Lisbeth: Detsamma till dig! Hoppas att dagen har varit bra även med jobb. Jag skall kolla in till dig vid tillfälle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.