Honey

honeybath.jpg

Nu är jag förlorad i näsdukarnas förlovade land. Te med honung och filt rimmar lite illa med den strålande solen, men så är fallet här. Men grilloset kanske verkar lenande på halsen. Vi får se :).

honeybath1.jpg

Sommarens barfotafötter tarvar täta fotbad och täta nagellackspenslingar – i alla fall enligt Anna. Det har redan hunnit bli några dopp och några penslingar i dag. Se där kom mitt neonrosa nagellack till användning till slut!

Honungsbad från Laura Mercier och balja från Normann Copenhagen. Vår är rosa.

4 comments

  1. Jag tänkte ägna en del av kvällen åt att måla tånaglarna, det hanns inte med innan midsommar. Jag kör fortfarande med Essies “Lifesaver” efter tips från dig på Living by W tror jag minsann 😉 Gillar den koralliga färgen när fötter och ben har fått brun färg. Lagom pyssel en tröttig söndagskväll!

  2. Anna: Korall ja, det nagellacket använde jag faktiskt en hel del 🙂 Inte för att jag någonsin blir så brun, men det är en fin sommarfärg helt klart. Och jo, jag borde nog lacka lite mer a la dotter jag med 😉

  3. HomeRiver: Baljan fungerar mest som förvaring i badrummet, men även till fotbad. Tillsatsutmaning låter spännande. Jag må kolla in!

Leave a Reply

Your email address will not be published.