Till grillat

knacke.jpg

I dag hann vi med att grilla och sitta ute, innan regnmolnen drog in. Det ryktas om stabil sommarvärme i veckan. Ja tack! En av mina favoriter som tillbehör till grillat – Vilmas knäckesticks med rosmarin. Rosmarinen lyfter det grillade fläskköttet lite extra tycker jag. Den övriga familjen är dock tveksam till att ha med den karakteristiska kryddan i marinaden. Så jag knaprar rosmarinsticks istället. Rekommenderas varmt!

Fotografi: Weronica – En mammas dag.

6 comments

  1. Mums, ser verkligen delikata ut! Provade ngt liknande med parmesan och svartpeppar. Också goa´! Skön söndagskväll på dig .)

  2. Jag har också fallit pladask för den smaken :)Tyvärr har “vår” butik inte haft Vilmas i sortimentet, så jag har fått köra omvägar för denna lyx. Men förra veckan fann jag ICA Selection Ekologiska Knäckesticks Rosmarin & Havssalt = lycka!!!/Pernilla

  3. Att ha det gott: jag gillar det mesta från Vilmas. Jättegott som mellanmål och till mat!Linruz: Jag äter bara rosmarin till just grillat. Jag gillar kombinationen där. Annars är mina favoriter surdegsknäcket, sjufrön och sticksen med svarta och vita frön.Pernilla: Aha – måste kolla upp Icas variant. Tack för tipset! Det är ine alltid så lätt att finna Vilmas nej – jag brukar bunkra när jag hittar – men nu har vårt Maxi äntligen tagit in dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.