Snacks till stranden

saltasnacks.jpg

Jag läser inne hos Charlotta Malhotra att Saltå Kvarn lanserar nya påsar med mixade nötter, frukt och bär. Familjen består av två som badar alltid, en som badar ibland och så jag då som badar vid enstaka tillfällen. Jag blir således ofta strandvakt och en levande serviceinrättning med vätska och tilltugg. Hmmm – jag kanske skulle börja bada mera vid närmare eftertanke ;). För när det levs strandliv så blir man sugen på saker på ett helt annat sätt. Sjön suger – eller hur var det nu?! Jag skall hålla utkik efter Saltås påsar i handeln och ladda upp med några i korgen. Jag fastnar speciellt för Soliga Favoriter – mandel, valnötter, ananas och blåbär låter som fin musik det :).

6 comments

  1. Annars tycker jag att de rostade mandlarna är ruskigt goda!! Valnötter är jag lite överkänslig mot så jag gråter lite att de ofta blandar i det. Men mandel, ananas o blåbär låter kalas, o lämna valnötterna till äkta mannen kanske 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.