Sommar, sommar, sommar

gungagrahamandgreen.jpg

Jamen det där ser ju mer än trevligt ut! Det är något speciellt med att gunga på sommaren. Det är ack så dåligt gung i våra plaststolar dock :). Barn i en klassisk hammock blir väldigt lätt hela havet stormar – i alla fall med mina barn. Jag har väl aldrig närt en önskan om en sådan i min trädgård ur ett rent estetiskt perspektiv (läs plaskpool och soon to be studsmatta…) . De designvarianter som jag har sett har varit hiskeligt dyra. Men när jag såg Familjen i Uttrans pimpade hammock så kom jag på andra tankar. I sommar lär det inte bli – hela projektet utemiljö har avstannat lite – men kanske till nästa säsong då. Ett lätt gung är mycket trevligt!

Gunga från Graham and Green.

3 comments

  1. På Skänninge Marken brukar det stå en snubbe som säljer mycket bekväma hängstolar i två storlekar. Vi har babygungan, som passar alldeles utmärkt för en person att sitta i, men jag är så sugen på den stora familjehängmattan!

  2. En klassisk hammock kan jag tänka mig! Fast gärna i lite mer uppfräschad variant. Vi har en bra potentiell plats också, och jag tänker mig en omgivande syrenberså där med. Vi får se om nåt år om det blir verklighet 🙂

  3. Hej! Eller så gör ni som vi och köper en “Fatboy” och ställer var ni vill i trädgården.. Här har vi suktat efter hängmatta men det funkar inte då de träd som finns står invid häcken. Hde tur och sprang på en outlet o fick mattan till det bästa (enligt mig) priset 2200 kr!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.