I dag

En lista var länge sedan. Den här som uppmärksammar det lilla i livet var lite skoj en varm högsommarkväll. Jag hittade den hos Benita på Chez Larsson.

TODAY

Outside my window…  strålande sol, barn i plaskpool, kläder och luftmadrasser i en salig röra på trädäcket. Jag borde gå ut och röja lite…I am thinking… att jag borde kapsla in känslan sådana här dagar och ta fram i snöslasket, i snålblåsten förkylda sega och grå dagar.I am thankful for… att vi sitter här vid vårt eget hus. Vi har drömt så länge. Ingenting slår den egna täppan just nu.From the kitchen… förbereder fyllning till våra strandmackor.I am wearing… Paulakukka från Nanso – omlottklänning med stora blomster – min sommaruniform.I am creating… planer för trädgården. Jag skissar framförallt på en innergård som förhoppningsvis skall förverkligas nästa sommar.I am going…  att bädda sängarna med soltorkade lakan :).I´m reading… Blonde av Joyce Carol Oates och Raising your spirited child av Mary Sheedy Kurcinka.I am hoping… att värmen och solen stannar ett tag. Jag behöver energin.I am hearing… radioskval. Högt och lågt i en salig blaning från ett bygge i närheten.Around the house… är det sommarstökigt. Barnen droppar grejer och jag orkar plocka – ibland.One of my favorites things… fridfull ro i kvällssolen. Ett bra magasin, ett glas flädersaft och jordgubbar – det enkla livet.A few plans for the rest of the weak… badstrand, tårtbak, födelsedag och barnkalas.A picture to share…

lavendel.jpg

signature

4 comments

  1. Underbara Underbara sommar, visst är det härligt!Hoppas ni får en härlig semester. Är lite avundsjuk på det där med Gotland. Tycker också det är ngt speciellt med ön. Jag får nöja mig med en övernattning på Ven men det är inte heller fy skam.Jag är ingen bloggare men har fastnat för din och följer den ganska regelbundet. Funderar ibland på var du bor, har missat det.Kram Liselott i Helsingborg

  2. Linruz: Jajamen. Det är nog många som har ett styr med badleksaker och kläder nu 🙂 KramLiselott: Ven – där har jag aldrig varit, men skulle gärna åka. Det får bli framledes det. Kul att Du gillar min blogg – det glädjer mig. KramNilla: Ja, det är fantastiskt med hus – eller hur :)?! Rakt ut! Härligt! Trevlig helg till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *