After Beach

Det fläktade rejält på stranden i dag vill jag lova. Det var omöjligt att ha något parasoll, så man är tämligen solmör för tillfället. Jordgubbar med glass kan möjligen bereda viss lättnad lite senare :).

korg.jpg

Vår strandkorg från Bruka som har hängt med i ett antal år nu. Jag tycker mycket om den. Barnen gillar innehållet. Hur mycket är det möjligt att äta och dricka på en strand? Ganska mycket om Du frågar mina barn.

efterbad.jpg

After Beach.

7 comments

  1. Jag känner igen det där. Vi hinner knappt komma fram så ska fikakorgen fram…Visst smakar det gott men försöker förklara för mina barn att vi är här för att bada inte äta!!!!Ja visst blåste det något enormt i dag! Kram kram

  2. En halvfull kopp kaffe som fylls på med väldigt jämna mellanrum, så är jag nöjd!Ja, det är mer än sommarbris som blåser över vårt land nu.Trevlig helg!C.

  3. Vi har tillbringat några dagar i Stockholm och haft det underbart skönt! Känns som om det är en annan, mer tryckande hetta här hemma på västkusten när vi kom hem nu vid 17-tiden. I morgon blir det helt klart stranden för oss!

Leave a Reply

Your email address will not be published.