Stilla

varme.jpg

I dag är det varmt vill jag lova :). Det enda som fungerar tillfredsställande, efter bullbak, syltkakebak, fixande av en tårta med grön grädde och blå kristyr (!) och ett litet barnkalas, är att sitta i skuggan med flädersaft och bläddra lite förstrött i magasin och böcker. Det senaste tillskottet är Charlotta Malhotras Efterlängtade efterrätter som jag fick i födelsedagspresent lite i förskott. Det är en mycket trevlig bok som läskar till desserter. Jag gillar Charlotta och hennes böcker. Och jag gillar skugga!

4 comments

  1. Ja skuggan kan vara oslagbar ibland!! Vilken tjusig terass ni har med dom fina pardörrarna! Jag älskar just sådana lösningar i hus, där ute och inne flyter ihop genom att flera möjligheter ges att nå trädgården… Härligt.Ha en ljuvlig sommarkväll !Kram från P.

  2. Låter härligt att softa i skuggan efter en fullspäckad dag! Här hemma har vi greppat spadarna igen – ett skönt(?) bevis på att merparten av förkylningen är väck! 🙂

  3. Philia: Visst är det så! Skuggan behövs dessa dagar. Vi har lite av en bristvara av den med vårt soliga läge, men jag siktar på att inreda en innergård tills nästa sommar där det är fin sol på morgonen och fin skugga på eftermiddagen. Nu sitter man lite oskyddat där, men jag spinner tankar om hur det skall bli 🙂 Ja, det blev väldigt bra med alla våra dörrar. Det är skönt att se att allt med ett nytt hus faktiskt fungerar i praktiken också. Detsamma till dig nere i Frankrike. Det ser ut att vara riktigt ljuvligt där med! KramIda: Precis så ja 🙂 Ha en fin dag!Mrs b: Ja, märkligt att så många drabbats av åkommor nu. Väck med alla baciller tack 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.