Medan det varar

Det sägs vara betydligt svalare luft på ingång. Sommaren tycks gå på reträtt ett tag. Det gäller således att försöka ta tillvara denna dag. Det har visserligen varit hot, hot, hot nu, men nog är det bättre än grått, grått, grått när vi är inne i den välsignade månaden juli. Den som lever får se – i vanlig ordning :). Ha en fin dag!

De snyggaste någonsin i ökenvärme – Kirstin Scott Thomas och Ralph Fiennes i The English Patient.

6 comments

  1. Åh, Den engelska patienten! Den är ju sååå bra. Kul att se att fler uppskattar Ralph Fienne som tokkär “stel” britt som till slut släpper alla hämningar. Lovely. För att på film hitta liknande känslor kan man se tex. den danska “Älskar dig för evigt” eller “Bröllopet”. Har du sett dem? Mads Mikkelsen är inte dum han heller… Så det är tur att det finns regniga dagar också! Ha det bra i värmen!

  2. Ja nog för det är verkligt HOT nu men det GRÅ vill vi inte ha här.Sommar och sol för min del.Nu börjar det mullra och åska….riktigt sommar regn på gång.kram kram

  3. Jag ser det inte som grått grått grått utan svalt svalt svalt :)Äntligen kan jag andas efter att regnet har rensat luften på pollen.Å gröna gräsmattor är skönare att köra ner tårna i än bruna och torra.

  4. Helena: Ja, det är en riktig klassiker och en av mina favoritfilmer i genren romantiskt drama. Ralph Fiennes är ju bara så snygg i den filmen och tillsammans med Kirsten Thomas Scott – ack så vackert :). Bröllopet såg jag faktiskt för några veckor sedan. I kväll har jag kollat light Ally McBeal. Omväxling förnöjer såväl i film som i väder. Ha det så fint du med!Linruz: Vi var borta i dag och missade hela dramat med blixtar och dunder här. Vi befann oss mellan några fronter tror jag. Nu är det betydligt svalare och betydligt lättare att andas. Men snart får solen gärna återvända igen! KramAngela: Haha – gärna grått och regn för mig några dagar, men sedan får det gärna vända. Jag ironiserade ju över min makes väderintresse tidigare här, men nu är det jag som har stenkoll på väderprognoser online. Och det ser inte lovande ut framöver… Men vi hoppas på det bästa – och passar på att andas riktigt ordentligt nu 🙂 Och ja, gräsmattan mår gott!Caroline: Visst är det så. Det är så vackert, så vackert.

  5. Jag nog har det varit hot hot hot och nog har man nästan klagat lite, men vad händer nu då? Idag är det betydligt svalare och solen gör sig inget besvär och det känns inte roligt. Saknar redan värmen och hoppas att alla väderprognoser för den kommande veckan inte är sanna. Jag uppdaterar dem varje kvart och väntar på förändring.Jag vill tacka dig Weronica! Du har tagit dig tid att lämna hälsning hos mig när det varit som jobbigast och jag hoppas och tror att du vet hur gott det gjort mig. Jag pausade en tid även mitt bloggläsande, men din blogg bröt sig loss från ledet och den har jag följt varje dag. Som vanligt! I vanlig ordning älskar jag dina bilder, dina snygga kollage med mycket “plock”, men visst har jag också sett en bak-Weronica växa fram den senaste tiden. Jag gillar dina recept och alla tips på god kak- och baklitteratur. Tack!:)Nu ska jag dra iväg på loppis. Det känns helt rätt att plocka upp sina intressen igen efter den livsvända vi gjort denna vår. Kram på dig och lycklig sommar med familjen!//Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.