Förströelse

bokhog.jpg

Sommarens pockethög har anlänt och står där och väntar som barndomens twistpåse. Skall man ta lakritskolan med svart och lila papper som man tycker mest om så att man säkert hinner få en sådan? Skall man ta en mer svårtuggad bit? Skall man ta något oväntat som man kanske inte trodde att man tyckte om? Eller skall man ta något tryggt som man vet med sig kommer att smaka bra i munnen? Jo, nu har jag att göra en liten stund :).

10 comments

  1. Vad MYSIGA dina inlägg är! Värsta feelgood bloggen… Grymt fina tapeter du har också…Josef Frank & Morrison va? Ja, din smak är verkligen klockren, och väldigt nära min 😉 För inte att prata om din väska i oakfärg….FIN! Det blev ingen Burberrydito för mig, för jag håller med dig, färgen Oak är verkligen snyggast!SommarhälsningarP.

  2. Känner igen dina tankegångar.. ska jag läsa en svår eller en välbekant eller nåt nytt? Tack för din läslista, ska skriva ner dessa nu och se om det är nåt som kan vara aktuellt! Jag ska precis börja läsa Vi måste prata om Kevin, men när jag läser på baksidan känns den aningens tung efter att ha läst Millenium trilogin, jag blir liksom lat och vill ha nåt mer lättsmält 😉

  3. Jag är nog lite tråkig men just på sommaren föredrar jag “lättlästa” böcker. Inte för svår knäckta nötar då man lätt blir avbruten i solstolen.Ser att du har en hel del att bita i….kanske behövs med tanken på det tråkiga vädret här.kram kram

  4. intressant att se sommarens hög! Saviano, Oates och Swarup finns även i min hög, där finns även Aliide, Aliide av Mare Kandre och Ur vulkanens mun av Helena von Zweigbergk. Läser just nu Swarup och den är bra, har dock inte sett filmen.

  5. Berätta vad du tycker om “Himmel”! Jag har ännu inte lyckats sega mig igenom prologen, kanske blir det lättare när den är förbi? Jag gillade verkligen Underdog så jag hoppades att denna också kunde vara bra.

  6. Jag har lyssnat på Himmel med Björn Kjellman som uppläsare och tycker den var väldigt bra. Gillar man Underdog borde man gilla denna också.

Leave a Reply

Your email address will not be published.