Växlande

sommarfilt-copy.jpg

Japp, jag gick på det sköna omslaget. Fina förpackningar är alltid svåra att motstå. En favorit – Lisa Bengtsson – har gjort omslaget till Kärlekens arkitekt av Emilio Caldéron. Så nu blir det spionroman i andra världskrigets Italien. Och jackpot i brevlådan med nya Sköna Hem och Residence. I dag har det varit ömsom filt, ömsom stekande sol. Det växlar sannerligen. Nu blir det dock lite föraning av Gotland med favoritpläd från Yllet. Jag som är lång gillar att den är tillräckligt stor att svepa in sig i. Nästa tisdag hoppas jag kunna skippa filtar. Då befinner vi oss på Gotland!

6 comments

  1. Mysigt att få packa väskorna och åka. Gotland verkar verkligen helt underbart.Vi har flera år funderat på att åka dit men bangar pg av det ostadiga svenska vädret.Men känner att nu börjar det snart bli dax och ta oss över till den stora ön…Kommer bli tomt utan dina underbara inlägg…Kram kram

  2. Caroline: Ja, det blir det. Då kopplar jag ur helt utan att kika på minsta dator – så räkna med att jag känner blogglust när jag kommer tillbaka :)Anette: Detsamma! Ja, det skall bli skoj att andas Gotlandsluft nu!Linruz: Fördelen med Gotland är regn kan dra in och bort ganska snabbt, men visst – det är ingen solgaranti direkt 🙂 Men den speciella Gotlandsstämningen är något extra!Nina: Ja, det skall bli väldigt skoj. Min sommarpassion!Elisabeth: Jag har hunnit ca femtio sidor och det börjar ta sig. Spioner, fascister – jag får lov att återkomma med slutanalys 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.