Dags att fylla på förråden

maisonbelle-copy.jpg

Tidigare i veckan städade vi hela huset. Det finns liksom ingen ursäkt längre. Vardagen är snart här. Solen skiner inte ens längre. Dags att få ordning på torpet igen. Det är en klyscha att påstå att vissa saker blir roligare om man har fina prylar. Visst är det skoj att lägga tvätten i en snygg tunna, men det är same, same när det gäller att sortera, lägga i maskin, hänga, vika ihop och lägga in… Därför vill jag väl egentligen inte säga att det är så mycket roligare att städa med produkter från Isabella Smith Maison Belle, men med mina sprayer i handen är det åtminstone lite mer väldoftande. Jag har mycket svårt för den artificiella citrondusten som allt som gör rent tycks ha en stor dos av. Nix, jag gillar mina sprayer med naturliga oljor som kombineras med gammal hederlig såpa. Då doftar det nystädat i huset! När Cosas kör slowshopping passar jag på att fylla på förråden och samtidigt prova ett skurpulver som bland annat skall göra underverk med terester. Ja tack. Väck med fläckar bara :)!

4 comments

  1. Visst är det en enorm skillnad på just doftupplevelsen när man städar med Isabellas produkter.Vardagen kommer smygandes och här röjs sommar dammet som så snällt har fått ligga kvar i hörnen och vänta, bort.Trevlig helgKram Lina

  2. Deras produkter verkar vara så härliga!Svar: Tack så mycket! Det är bara nio dagar bort nu :)Vi har hittat ett hus hos myresjöhus också, som verkar intressant. Vad heter erat hus?Kram Sandra

  3. Maliin: Skoj att Du har hittat hit! Varmt välkommen tillbaka!Linruz: Absolut. Jättegillar Isabella Smiths städgrejer. Doftar galant. KramSandra: Vårt hus heter Huvudskär. Vi stortrivs 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.