Högar

Oh well, drottningen av högar – jag bjuder på några nedan- borde kanske ta och rensa lite innan den där vardagen sätter igång igen. Den ständiga akilleshälen och stora lasten – glossiga tidskrifter av alla de slag. Jag är ganska skoningslös och river ut, fixar, ger bort och kastar. Problemet är att det kan gå ganska långt mellan de tillfällen där jag griper mig an högarna. Feng Shui going bad – very bad :).

hogar4.jpg

Jodå, jag har en del tidningsställ. I sovrummet syns Malin Lundmarks fina Magbag för Maze International. Jag köpte det till mig själv i julklapp och host – tja – det är en del julnummer i det där stället… Magasinen frodas även på nattygsbordet.

hogcollage1-copy.jpg

De här galanta högarna i och bredvid de klassiska Brukakorgarna återfinns i mitt arbetsrum. En bohemisk rörande inspiration eller bara en dammsamlande hög som man aldrig kollar i? Tja, tolkningen äro fri.

Min söta Karljohan-pall bär framförallt böcker, men även här breder tidskrifterna ut sig som synes.

hogar3.jpg

En alldeles vanlig och ganska skön söndagshög på soffbordet. Matinspiration sökes, bok läses, Nintendo DS spelas, tv-kontrollerna används ibland och sist men inte minst Svensk Damtidning som min mamma förser mig med. Nästa år blir det fullständigt frosseri i prinsessbröllop – tack kära mamma för att jag får hålla mig ajour :)!

Jag har rensat bland mina prenumerationer och springer inte lika ofta på Press Stop numera för utländska glossigheter. Kanske dags för den där rensningen hemma också då :)?!

11 comments

 1. Jag har också dille på tidningar men uuuuuuu vad jag blir trött på högarna ibland! Jag brukar ge bort dem till vårdcentralen ibland, dom brukar bli glada!De enda jag numera sparar är Vi, Vi läser och Filter, tre underbara tidningar med mycket läsning om saker man inte visste man ville läsa om! Pröva vetja!! Inredning i all ära men det går verkligen rundgång i dom tidningarna ibland tycker jag…… fast ibland får dom följa med även mig hem… 🙂

 2. Härligt att de att tidningshögs koset finns i fler hem……här samlas de på hyllan under bordet i vardagsrummet.Skvaller blaskorna blir dåligt med nuförtiden. Jobbade ju som frisör förut och då var jag ständigt uppdaterad…..kanske dags att kosta på sig lite gammalt hederligt skvaller nu när det stundas bröllop?Låter som ni har en skön och lugn söndag…….kram Lina

 3. Nina: Jo tack, nu börjar högarna bli lite väl höga här :). Jag läser allt möjligt och sparar få tidningar. Ett tag var jag en riktig junkie som hade stenkoll på Presstopps internationella utgivning, men det är ju ett ganska kostsamt nöje och allt är inte så himla bra egentligen. Utrensning som sagt. Jag skall vilja slita av plasten när tidningen kommer i brevlådan, annars får det lov att vara nu :).

  Linruz: Jo då, högar finns det ganska gott om som synes ;). Min mamma prenumererar på Svensk Damtidning och sedan får jag läsa. Jag är mest svag för royalistiskt touch och nästa år blir mumma med massor inför de stundande bröllopen. Tidningen Queen föreses jag också med och den är ganska kul ibland. Tack! En skön söndag är det. Hoppas att Ni har detsamma! Kram

 4. Åh jag älskar också tidningar, läser allt från Ica-kuriren till Sköna Hem till Svensk damtidning! Och med bröllop på G, blir det ännu roligare!

 5. Vad skönt att se att det finns högar hos dig också. Dock ser ju dina högar snygga ut till skillnad från de här hemma. Jag tror inte att något någonsin blir fult hos dig. Kram Victoria

 6. Usch ja tidningsmissbruk är inte att leka med själv lider jag av en svår variant……Prenumererar på 15 tidningar men ska börja dra ner då det är för dyrt med det danska tidningarna. Numera hinner jag inte läsa alla heller då man ska hinna gå igenom alla favoritbloggarna så tidningarna samlas på hög och måste markera med penna att dom är lästa, sjukt. Tack för en inspirerande blogg! Anette

 7. Jo då, känner igen mig… Ser att du är en lycklig ägare av en Laminofotölj. Den är vad mitt senaste inlägg handlar om. Har hittat en budget kopia, men nja, jag vet inte…

 8. Igenkänningsfaktorn är hög! (Hög som i tidningshög… :-D)Jag kör hårt med att beställa när det är erbjudanden, har faktiskt gjort två sådana idag, och sen avsluta direkt efter. Men det här med bra “förvaring” är ju ett aber. Tidningarna hamnar ju verkligen överallt! Och maken suckar. Men jag behöver verkligen mina tidningar…

 9. Det är ett problem med alla tidningar, men också härligt. När jag har för stora högar rensar jag skoningslöst och river ut bilder och lägger i en mapp. Pärmen med utklippen har dessvärre blivit för trång nu… så jag antar att jag får städa där också.

 10. Suck! Ja dessa högar. Har just nu ett par lådor uppe från källaren med tidningar jag tidigare bestämt mig för att spara, men nu är det dags att göra ytterligare ett rens där.

Leave a Reply

Your email address will not be published.