Ljus

lilaljusstakar-copy.jpg

Nu börjar ljussäsongen. Det är bara att fylla upp lagren och köra på. Just ljus är oslagbart som stämningshöjare när mörkret nu sänker sig över oss. Enligt principen ställa undan och återbruka egna ting, hittade jag tillbaka till mina lila Kivi-lyktor som jag köpte på en utförsäljning för många år sedan. Just nu känns de galanta igen.

Ida på bloggen Familjen i Uttran kan glädja sig över att slumpens skördar gav henne två ljuslyktor av Karin Eriksson/Cosas. Våra varmaste gratulationer!

6 comments

  1. Jag har inte varit här på länge, så nu läser jag ikapp!Du har så rätt – lyktorna står alltid framme hos oss, men jag “ser” dem inte alltid. Men så plötsligt ibland sticker de ut ige. Tror det är dags för ett besök i Gustavsbergs Outlet-shopen och uppgradera samlingen.

  2. En härlig klassiker, de där Kivilyktorna. De kommer och går, men jag har varit lika glad för mina i många år. Nu är jag sugen på att komplettera med vita frostade. Fortsatt trevlig vecka!

  3. Stämningsfullt: Ja, jag gillar dem! De har åkt in och ut ur skåpen lite beroende på säsong, men nu kändes de helt rätt igen. Återvinning ur egna arkivet :)Annika: Skoj att se dig här igen! Visst är det så, tingen finns där, men så ser man dem med nya ögon och de får lite nytt liv igen.Smile: Ja, de fungerar alltid. Frostat låter mycket fint! Detsamma till dig!

  4. Återvinning ur skåpen är bäst!!! I bland hittar man gamla saker som passar som handsken.Men några lila kivi finns tyvärr inte här i skåpet men en lite tripp förbi outleten ska dt nog så småningom bli.Kram Lina

  5. Linruz: Ja, det fungerar alltid att ställa undan ett tag. Vi får se om det är samma sak med barnens “höstpåsar” som står ute i förrådet. Vi rensade innan sommaren och vissa grejer skulle tas fram i höst igen. För det brukar fungera med leksaker också 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published.