Coco

hmchanel-copy.jpg

Coco Chanel är som sagt extra aktuell i höst, bland annat med filmen Coco before Chanel. Coco är även högst levande i kedjornas utbud denna säsong. En dräktjacka från Chanel är något som de flesta av oss befinner oss mycket långt ifrån. Den stickade cardiganen från H&M är däremot inom räckhåll för betydligt fler. Man behöver inte köra dräktracet fullt ut, utan plagget tjänar snarare på att kombineras med ett par jeans och stövlar. Den stora kedjan bjuder även på skräddade blusar och ett oäkta pärlhalsband i äkta Chanelstil. Budgettjusigt!

Tack för kryapådig-hälsningar. Fortfarande mest liggläge här, men bättring må komma snarast.

2 comments

  1. Åå, jag gick in och tittade på filmklippet, vilken härlig tjejfilm! Jag skickade genast iväg länken till min syster och våra döttrar (tre tillsammans) och “beordrade” dom att vi måste gå och se den tillsammans! Sen är det parfymen… Chanel no 5, den allra första parfymen jag köpte till mig själv, när jag var 18 år och på språkresa i England… man kanske skulle prova den igen, den luktade ljuvligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.