Rutigt

Mina föräldrar är trogna läsare av min blogg. För en stund sedan ringde de för att kolla om jag är sjuk när jag inte har postat något inlägg på två dagar. Det kallar jag hängivna bloggkonsumenter det :).  Och jo, faktiskt är jag eländigt sjuk nu när sommaren bestämt sig för att komma tillbaka lite igen. En grillning blev det i alla fall plus ett mycket välbehövligt frisörbesök. Sedan däck, väck med mig nedborrad under täcket med en blöt handduk på pannan. Nu kan jag i alla fall sitta upprätt hjälpligt igen och kör Ally McBeal-race. Tack för boxar!

pappelina-copy.jpg

Och jag vore inte jag om jag inte surfade runt lite när en viss tåga kommit tillbaka. Vips, hade vägarna fört mig till Pappelinas höstnyheter. Vi har plastic fantastic i köket. Vår Svea fick sig en omgång med trädgårdsslangen häromdagen när en liter saft spillts över den av liten hand. Praktiskt. Nu går blickarna mot rutiga Alice. En uppdaterad trasmatta i purpurnyanser. (Mattan finns även i andra färgställningar) Både rutor och lila känns väldigt nu. Dagens gillar!

9 comments

  1. ojsan är du med krasslig din stackare, jag har tydligen med åk på någon eländig bacill:( Den där mattan var wow å vilken namn sen, nästan så man vill kränga bara för namnets skull;) nja, få nöja mig med min viggo och vera:) Krya på dig kram Mia

  2. Hoppas du känner dig bättre. Har också saknat dina inlägg:-)!!! Jättesnygg matta förresten, kul med rutigt, känns nytt och fräscht! Krya på dig!

  3. Måste passa på att tacka dig för din fina blogg, och för att du sköter den så fint med uppdateringar, fina bilder och intressanta inlägg! Den är helt klart min favoritblogg! Krya på dig!

  4. Dessa sjukdomar… krya på dig!Mattan var fin! Jag har ännu ingen plastmatta här hemma. Men det finns en given plats där en i plast skulle sitta perfekt. (“köttbullar-med-ketchup”… say no more…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.