TV: True Blood

trueblood1.jpg

Äntligen börjar det dyka upp lite serier på televisionen – ett säkert hösttecken om något. I morgon börjar SVT sända den mycket omskrivna HBO-serien True Blood som redan rullat på betalkanaler. Jag har inte sett något av den dock. Vampyrer är inte riktigt min kopp te – jag är ingenting för skräck överhuvudtaget – men när Alan Ball (skaparen av en av världens bästa TV-serier Six Feet Under) står bakom ja då måste man titta helt enkelt. Redan nu kan man titta på en amerikansk dokumentär om vampyrer på SVT Play och sedan skall man även kunna se True Blood där. Grr – eller något i den stilen :).

10 comments

  1. Den är superbra tycker jag. Inte som Six feet under, som är fantastisk, men den är underhållande och klart sevärd.

  2. Hej, hej!Tycker det är sorgligt att hösten är på gång men ändå glad för jag saknar något att se på teven…just nu följer jag bara Lipstick Jungle…men vad jag förstått blir det ju inget mer sedan…synd, har lärt mig gilla serien… och jag är väldigt förtjust i Wendys stil och lägenhet!! Ser jättemycket framemot True Blood, HBO brukar ju inte göra en besviken! Ikväll blir det iallafall Little Britain USA, dess humor får mina svårflötade smilband att röra sig! Tack för en bra blogg!

  3. Den är så otroligt bra! Efter två-tre avsnitt är man helt fast. Den är så konstig och annorlunda, men det är också det som gör den så bra 🙂

  4. Alla: Jag fastnade direkt. Jättegillade känslan i serien. Det låter ju som om det fortsätter i den stilen också. Jag är en riktig chicken när det gäller skräck – även lightskräck – men jag drömde inte om vampyrer i natt i alla fall ;)Anna: Tack! Jag kollar också Lipstick och gillar att personerna är lite äldre med snygga outfits och omgivningar. Tyvärr är det väl slut där. TV-makarna i USA har inte så mycket tålamod med sina serier. Vi får hoppas att något liknande kommer snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.