Vackra ting: Mikaela Willers

mikaelawillers.jpg

Det är något med mig och vit glaserad keramik. Det är helt enkelt så vackert och finns i ett antal skepnader i vårt hem. Jag har en kruka av Mikaela Willers, dock inte praktkrukan på bilden. Senast i somras stod jag och höll i ljusstaken som syns ovan. Just Willers förenar det utsmyckade med den enkla vita glasyren. En av mina personliga favoriter.

Pressbild: Mikaela Willers, Formex. Ett urval av keramiken finns bland annat hos Cosas.

5 comments

  1. Nilla: Eller hur?! Jag gillar detta så mycket!Caroline: Samma här. Jag har kollat länge, men fortsätter att beundra på avstånd tydligen 🙂 Seg som kola fortfarande – väck elaka baciller tack!Designtjejen: Jo, lite mer plats och lite mer välfylld plånbok skulle icke skada :)Ida: Precis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.