TV: Chanel

Om man inte är sugen på vampyrer ikväll, kan man titta på Modehuset Chanel istället. Som sagt, hösten är chanelig . Det utlovas klädskapande och modevisningar i den franska serien i fem delar. Jag skall definitivt titta, men det blir nog bett live och mode på hårddisk eller på utmärkta SVT Play lite senare.

Äldre annonskampanj med den ultimata Chanelflickan. Tjusigt. Mer mode att se fram emot i höst är The September Issue om amerikanska Vogue. Missa inte heller legenden Anna Wintour hos David Letterman.

2 comments

  1. Jag hade inte läst programinformationen ordentligt och hade mer förväntat mig en dramaserie, så jag stängde bums av. Inte heller vampyrerna lockade.

  2. Karin: Jag såg precis Chanel-dokumentären som var helt ok. Vampyrerna fick mig fast i sitt garn. Jag tyckte mycket om känslan i serien, även om blod inte alls är vad jag brukar kolla på när jag vill bli underhållen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.