Sammet

hmkudde-copy.jpg

I går var det rena rama julafton med ett paket från den stora kedjan. Henrik har suktat efter Star Wars-tröjor, men de tycks alltid vara slut i hans storlek i affärerna. Online är utbudet ett annat dock så nu är det bara att frossa i fantastiska (!) tryck. Jag plockade fram min premiärbeställning från H&M Home. Jag fastnade för sammetskuddarna vid första titten i våras. Nu kan jag bara konstatera att kuddarna är ett riktigt budgetfynd. De rosa kuddarna kom igår. De lila får jag vänta på ett tag. Jag laddar för en riktig kuddhög i sovrummet. Köprekommendation med andra ord!

6 comments

  1. Stämningsfullt: Jag kan ju inte uttala mig om det övriga sortimentet, men de här kuddarna överraskade mig. Trevligt med budget som faktiskt är riktigt bra! KramVictoria: Haha! Här har vi en stor hög på vår säng – ingen hund, men väl kuddkrigsvarning ibland :)Jossa: Ja, jag har sett det. Helt klart värt att hålla ögonen på!Anna-Karin: Jag rekommenderar dem för billig sammetsflärd. Star Wars-plåster har vi också bunkrat upp med. Såren blir lite skojigare med Darth Wader helt klart :)Charlotte: De här är 50 gånger 50. Lycka till med symaskinen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.