Måndagstävling

Det är alltid mycket inspirerande med människor som förverkligar sina kreativa idéer. Jag har haft förmånen att känna av en del av den bubblande entusiasm som ledde till att min barndomsvän Karin tryckte upp sin egen bok. När vi var mindre delade vi fantasivärldar och skrev berättelser tillsammans. I förra veckan fick jag Karins bok i brevlådan. Mäktigt!

tavlinggravidbok1-copy.jpg

Man har kunnat följa Karins serier i bloggen Gravidserier. Det är en sann förmåga att uttrycka det kärnfulla med humor och twist i några få blyertsdrag. Jag har skrattat mycket och igenkännande till streckgubbarna. Boken är även viktig ur aspekten att den ser utanför den traditionella normen. Här får alla familjekonstellationer plats med utgångspunkten att kärleken till barnen är densamma för alla.

tavlinggravidbok-copy.jpg

Nu har Du möjlighet att vinna ett eget exemplar – till dig själv eller som en perfekt present – av Gravid!. För att ha chans att vinna behöver Du bara svara på följande fråga: Hur många serierutor finns det i kategorin namn på bloggen Gravidserier? Svaret finner Du på nämnda blogg. Skicka in ditt svar till tavling@enmammasdag.com . Tävlingen pågår till och med 13 september och en vinnare presenteras den 14 september. Lycka till!

För Dig som blir sugen på en bok och inte har tur att vinna finns möjlighet att köpa boken direkt av Karin enligt instruktioner här. Boken finns även hos nätbokhandlarna.

3 comments

  1. Ha ha! Ja, de är verkligen superroliga. Känner igen det där med att vända sömnbesvär till något positivt. Jag passade på att följa en rad “B-serier” under amningstiden, då gick det lättare att stiga upp när jag visste att jag skulle få se ett till avsnitt av Rescue Me mitt i natten (ridå!).

Leave a Reply

Your email address will not be published.