Ge

acitonaid1-copy.jpg

I dag startar ActionAids kampanj Kom närmare. I samarbete med kampanjen publicerar jag en berättelse från Karima i Afghanistan.

Syftet med kampanjen är att fler svenskar ska få mer kunskap om fattiga flickors och kvinnors situation och styrka, genom våra e-berättelser, säger Ylva Jonsson Strömberg, generalsekreterare i ActionAid och fortsätter: – Genom ActionAid finns flera sätt att engagera sig. Att prenumerera på e-berättelser är ett sätt att komma närmare utsatta flickor och kvinnor över hela världen. Genom ökad förståelse och kunskap skapas också engagemang och det är vad vi hoppas på i förlängningen.

Börja prenumerera på e-berättelser Du också!

3 comments

  1. Hej!Tittar ofta in här!! Helt klart en av mina favvo sidor! Läste berätteslen från Karima i Afghanistan, och klickade mig in för att bli prenumant. Skulle vilja lägga upp berättselsen på min blogg, kan jag kopiera din el vart hämtade du den?MVH Emma

  2. Sara: Fint! Emma: Men så GLAD jag blir! Tack! Jag har fått en egen berättelse att publicera från ActionAid som en del i kampanjen. Jag har gjort en egen layout med den. Det finns andra berättelser på deras sida också.

Leave a Reply

Your email address will not be published.