Hylla

pilastertext.jpg

I linje med tanken att börja sätta upp lite saker på väggarna så har vår Pilasterhylla (klassiker av John Kandell/1989), med benäget bistånd, nu kommit upp i köket. Hyllan har fört en tynande tillvaro i garaget som tillfällig förvaring för allsköns ting. Det var således hög tid att rädda den in i huset. Jag hade först lite svårt att finna rätt ställe, men sedan var det självklart. Med vissa saker är det så. De ser ut att höra hemma på en gång. Nu känns det svårt att tänka sig köket utan hyllan.

pilaster.jpg

Förutom att rymma delar av min kokbokssamling, så är det ett utmärkt ställe för att lägga post. Arbetsbänken har innan tenderat att bli allmän uppsamlingsplats för diverse ting – så är det lite fortfarande – men nu försvinner i alla fall lite bort. Jag gillar.

signature

7 comments

  1. Den ser verkligen ut att höra hemma där på väggen.Vad är det med just pappershögar?? De tenderar till all bli ofantilgt stora här på minimal tid.Hoppas du får en fin dag.Kram Lina

  2. Den blev toppenfin där, ser ut att ha hängt där i hela sitt liv… :)Papperhögar ja – jag plockar och plockar och plockar och plockar… Ändå ligger de alltid nya blad där. Och just på köksbänken. Vi har en postpinne i virrvarr på väggen i arbetsrummet, men ytterst få lappar tar sig så långt som dit. Slö post! :)Tack för en fin och inspirerande bild en gråmulen onsdag som denna då huset andas hosta och snuva och barn som inte kan gå till skola. Kram

  3. Visst är det roligt att sakta men säkert få sina saker på plats i huset. Tycker också att det är viktigt att bo in sig och verkligen känna att det hamnar rätt. Ibland tar det låång tid…Ha en fin dag! Ulrika

  4. åh den är så vacker, så vacker! En gång i tiden hade jag en liknande kopia men den tycks jag ha gett bort, hrmmm! Jag skulle vilja ha en vit pilasterhylla någon gång:) Ha det fint nu vankas det äpplepaj och fin främmande här:) Kram Mia

  5. Ja, hyllan ser verkligen ut som hemma där! Visst är det roligt när pusselbitar faller på plats!Tack för snälla ord om vår bokhylla, jag är nöjd med den – känns så skönt när saker faller på plats som sagt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *