Mode: 0921

modecollage20septembered-copy.jpg

Ja, nu är snart hösten här på allvar. Happy måndag!

WEAR: Blus, byxa och kappa från WERA/Åhléns som har mycket fint när det gäller klassiska basplagg. Den söta blusen gav Helena bryderier tidigare. Jag har inte sett den live, men nog verkar den vara en riktig skönhet. Jag gillar skor från Hush Puppies som bekant. Ellos har fått in finfina stövlar med extra vidd i skaftet. Jag köpte mig ett par förra året, så nu gick en förnämlig rabattkod till sonens vinterkängor istället. Men om jag inte hade haft några på lager – då hade jag slagit till!DETAILS: Balansera spetsarna med lite rockchict light. Ovan syns armbandet från Lindex igen och snygga korta handskar med fin grov dragkedja från H&M. H&M har även scarfen med tryckt spetsmönster. Väskan finns hos La Redoute.PARISIENNE: Den parfym som syns mest i media just nu är YSL:s nya Parisienne. Jag har inte nosat själv. Reklamfilmen med Kate Moss är hot för att tala i underkant. Fin flaska!

5 comments

  1. Vilket bra tips ang stövlarna. Jag har breda vader och får aldrig på mig några stövlar. Jag ska nog ta och beställa. Är de normala i storleken? Har du din normala storlek alltså?

  2. Linda: Jo då, lite sol här med, men blåsigt. Kappa kanske är och ta i, men snart så :). Ha en fin dag i solen!Ida: Det står mått på stövelskaftet hos Ellos och det står också att stöveln är stor i lästen. Läs där och se om du får någon uppfattning. Jag brukar ha min normala skostorlek i Hush Puppies. Jag har helmärkliga fötter, men dessa skor och stövlar brukar fungera :).

  3. .. allt hem till mig tack för här behövs verkligen en uppdatering. Wera är ju ett jättefint märke gillar kappan skarpt å väskan ska nog få komma hem till mig. Tack för goda tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.