Spel

hockeyspel-copy.jpg

Henrik har blivit smått besatt. Vi andra ligger steget efter, men roar oss vi med. Detta är ju urkul! Jag har ett antal timmar i armarna sedan bataljer i gillestugan hemmavid. Takterna sitter i. Så vi spelar och spelar och spelar sedan vi fick hem hockeyspelet som mannen och hans bror hade som små. På den tiden var det inte made in China, utan made in Tranås. Kult.

hockeyspel1.jpg

Om Ni har ett gammalt hockeyspel i gömmorna, ta fram det. Riktigt skoj för både stora och små!

fiaspel.jpg

På tal om spel. I går såg vi bilder på televisionen från Bukowskis auktion med Ingemar Bergmans föremål. Kolla mamma! Vårt Fiaspel! 15 500 klubbades det klassiska spelet från PS Toys i gotländska Roma för. Spelet, som blivit tilldelat utmärkt svensk form, är det ultimata barnspelet med hög kvalité. Vi har spelat oändligt många omgångar med vårt Fia. Med eller utan auran av en gigant – rekommenderas :)!

4 comments

  1. Ja vad kul! Jag vill ha båda två! Tyvärr inget hockeyspel i gömmorna… Fiaspel har vi väl men inte SÅ fint. Önskar mig ett nytt nu :-)Ett annat kul spel är ju fyra-i-rad. Annars håller vi mest på med UNO och andra kortspel hemma just nu.

  2. Mitt gamla hockeyspel finns kvar i föräldrarhemmet. Varje jul åker det fram till allas stora belåtenhet. Kanske får det följa med hem när barnen blivit lite större. Just nu är de i åldern när de tycker att pucken passar bäst i munnen… 😉 Priset för Fia-spelet var ju hutlöst. Papperskorgen tar dock priset. 🙂

  3. Nilla: Barnen hade en riktig UNO-period för ett tag sedan. Då var det det spelet som gällde – jämt. Nu är det hockeyspel för hela slanten istället 🙂 Fiaspelet köpte vi faktiskt innan barnen. Det fungerar utmärkt för alla åldrar. Rejält och fint!Emilie-Mamma: Tack! Varmt välkommen!Malin: Haha! Ja, då skall Du nog avvakta med puckar som kanske glider in någon annan stans än i målet då 😉 Ja, fantasisummor verkligen, men å andra sidan var det väl ganska väntat. Många med mycket pengar ville uppenbarligen ha en bit av den gode Bergman.

Leave a Reply

Your email address will not be published.