Bruna väskor

Det blev mycket skriverier i modebloggosfären när Alexa Chung visade sig med Mulberrys nya väska som heter just Alexa. Och det är inte så svårt att förstå. Sicken skönhet. När det kommer till seriösa väskinvesteringar så blir det alltid Mulberry för mig. Jag är helt enkelt en mullbärsflicka. När det kommer till bruna väskor, så är det den speciella nyansen oak som är tjusigast. Jag har en axelremsväska i oak som är en stor favorit. Chung visar även med all tydlighet att den gamla mossiga regeln om att inte blanda svart och brunt i accessoarer inte gäller alla gånger. Här är det bara fint!

Snygg väska från La Redoute, svart kavaj från Kate Moss/Topshop och kängor med snörning från Vagabond.

På tal om tjusiga bruna Mulberry-väskor. Scarlett Johansson bär runt på en Roxanne i Woody Allens klassiska Match Point. Sällan har en väska sett snyggare ut i en film.

4 comments

  1. Jag gillar brunt och svart, jag trodde jag var den enda som diggade den kombon trots min manmmas ord det passar inte i hop men vad vet jag efter två töser i boningen så är rosa och rött ett till hett tips i matchning;) Ha det fint Kram Miaps. jag skrev till dig i förra inlägget, jag tycker verkligen du ska slå till på både kaveln och boken:)

  2. Jösses vad du hinner hålla dig uppdaterad. Hur hinner du med? Galet snyggt är det i alla fall och jag skulle gärna klicka hem rasket. Vagabond skorna ska jag definitivt spana in. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.