13 comments

  1. Jag är också mycket förtjust i Savon men tycker att det är lite opraktiskt med glasflaskor när man har småbarn. Vi har dessutom ett handfat som inte rymmer någon större flaska med tvål, varför den nu får husera på skåpet i badrummet istället, men då syns den ju så dåligt ;)/M

  2. Mirka: Jag är jättenyfiken 🙂 Mina favoriter är pamplemousse, fikon och apelsin. Nu testar jag Verbena med lite citrusdoft. Olivolja gör gott för händerna. Jag använder nästan aldrig handkräm numera. Minks: Men då är deras höstnyhet något för dig! Det kommer flaskor i plast nu som är lite mindre än glasvariaten. Vi har – peppar, peppar – inga olyckor här än så länge, men det har varit “en stor tvålflaska balanserade…” några gånger 😉

  3. Min favorit är pamplemousse. Men nere på gästtoan har jag numera grönt te. Köpte den på Åhléns för ett par månader sedan. Kan rekommenderas! Där uppe i badrummet kör jag fortfarande med pamplemousse. Trots tre glasflaskor, en vid varje tvättställ, och tre barn är det bara jag själv som lyckats slå sönder en flaska:-). Så kanske plastflaskor skulle vara något för mig!

  4. Åh vad roligt med nya dofter, här körs det med apelsin och ros, med de där blev jag genast nyfiken på! Finns dom bara hos reunion? Där är väl bara återförsäljare som får handla om jag förstår rätt?Kram

  5. Ulrika: Pamplemousse var den första Savon-tvålen jag köpte och det är fortfarande en favorit. Jag kör lite olika dofter på olika ställen i huset. I köket gillar jag att ha en med en lite starkare doft. Där står apelsinen nu. Grönt te låter fint! Haha! Ja du, ibland är det mamman som slinter och barnen som står bredvid och skrattar ;)Mia: Det är bara att shoppa loss hos Reunion. Jag har handlat därifrån ett antal gånger och allt har gått fint 🙂 Kram

  6. De luktar fantastiskt gott, särskilt apelsin. Men är inte tvålen en aning “vattnig” eller “rinnig” i konsistensen eller var det något fel på den jag köpte?

  7. Maria: De finns bland annat på Norrgavel, Stockhome och Åhléns i Stockholm. Kedjan Twilfit har dem också i sitt sortiment. På nätet finns de bland annat hos nämnda Reunion (följ länk ovan), Urban Living och Spiti.Sanna: Vattnig vet jag inte om mina är. Tror jag inte. Jag har använt tvålen så länge, så jag har nog svårt att bedöma konsistensen. Kanske en vanesak? Pumpfunktionen är stark, så jag brukar försöka att förvarna gäster innan, men det har hänt vid ett antal tillfällen att de fått tvål på kläderna :).

  8. Härligt om det är flaskor av plast på ingång! Jag älskar doften men inte glassplitter på ett klinkergolv…

  9. gillar med att det kommer plastflaska.Än så länge är Fikon favoriten.JAG tycker den är vattning ja..

Leave a Reply

Your email address will not be published.