xoxo

Höstpremiären för Gossip Girl börjar närma sig. Den 18 oktober är det dags för de nya avsnitten på femman. Tjusiga Serena och Blair i all ära, men visst är även mamma Lily klassiskt snyggt stylad? Kelly Rutherford, mamma till Hermès och lilla Helena, klär sig även preppy- galant off set. Med Hermès både i vagnen och på handtaget till vagnen är det dyrt, dyrt såklart, men detta är en stil som finns i alla prisklasser. I vanlig ordning är inspirationen fri.

Kappa från Topshop, skjorta från Peak Performance som öppnat webshop, v-ringad cashmeretröja från My Pashmina, jeans från Lindex, jodphurs från Vagabond och väska från Sandqvist/Have2Have.

11 comments

  1. Ihhhh kommer sitta bänkad. Kanske jag börjar bli för gammal men gillar verkligen den serien….. och man är väl förevigt 18 i sinnet eller hur???ha en underbar dag i solskenet.Massor kramar Lina

  2. Snyggt! Särskilt väskan får mitt hjärta att slå några extra slag. Tänk vad mycket det finns att spendera pengar på här i världen. 🙂

  3. Nilla: Jag också 🙂 Tack!Linruz: Äsch, även jag är alldeles för gammal såklart, men jag har helt klart en hangup på välgjorda ungdomsserier 🙂 Detsamma till dig! KramMalin: Ja, är det inte konstigt :)?! Väskan är jättefin. En basicväska som alltid kan följa med en. Tack!

  4. Weronica! Har du beställt varor från My pashmina?? hur är de? Hur är kvaliteten? Hur är servicen?

  5. Sofia och Ida: Tack! Jag tar också rubbet :)Karin: Ja, jag har handlat därifrån ett antal gånger. Snabb leverans, fin kundservice (jag har iofs aldrig returnerat något) och bra priser. Jag gillar kvalitén. Jag har sjalar och koftor som jag använder typ alltid. De värmer gott, är mjuka och lätta som cashmere är. Lite noppor blir det i vanlig ordning. Jag försöker att inte tvätta så mycket, utan vädrar mer. Jag rekommenderar dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published.