Nästa Formex

creativeflow.jpg

Temat för nästa Formexmässa är Creative Flow. Behöver jag säga mer än att jag gillar det mycket? Det är ingen nyhet att jag är mycket förtjust i arbetsrum och kreativa miljöer. Formex är duktiga på att fånga upp tecken i tiden. Nyckelorden “kreativitet – nydanande – hållbarhet – och skapande miljöer” känns mitt i prick. Läs om temat här. Jag visar den vackra favoritbilden från Svenskt Tenns utställning med Acnes Jonny Johansson igen. En ljuv inspirerande förening av böcker och konstnärsattiraljer som är svår att motstå. I våras gjorde jag en egen tolkning av temat Travel in Style. Det blir kanske något liknande denna gång? Jag fick, i vilket fall som helst, en välbehövlig inspirationskick denna gråa onsdag :)!

4 comments

  1. Vad kul att du gillar Formex nästa trend tema. Vi är mitt uppe i planering av alla utställningar och miljöer som ska byggas upp på mässan och kan lova att det blir massor av ny spännande inspiration. Hälsar Kajsa utställningasansvarig på Formex.

Leave a Reply

Your email address will not be published.