Utvalt: Ansikten

awesomeed-copy.jpg

Urkul! Blir det månne det nya Wordle att göra mönster av egna bilder? Testa, men varning för att fastna länge. Jag “reppade” mig själv med den här bilden efter tips från Sara – lite W going Fornasetti ;). Efter att ha bjudit på den hysteriska vinklingen av facet, går jag raskt vidare till det vackra bokmärket In a Teacup av Tilly Bloom som finns hos Anyhow. Henrik fortsätter att skaka på huvudet åt de tedrickande damerna på min inspirationstavla , men jag fortsätter att gilla ansikten. Och Tilly Blooms bokmärke skulle mer än gärna få vila på mina böcker. Vackert!

3 comments

  1. Läckert med egna mönster, kan tänka mig att man fastnar. Så därför ska jag inte ens testa! :-DDom där Fornasetti-damerna har väckt ett stort ha-begär hos mig. Men jag vet ännu inte i vilken form detta begär ska bejakas… :-)Väntar med spänning på tapetprover som jag beställde för en vecka sedan, det kanske räcker med att bara få fingra lite på damerna 🙂

  2. Nilla: Du hade också gjort finfina mönster – skoj att leka! Trevlig helg!Mrs b: Haha! Jag lyckades faktiskt slita mig, men visst är det lätt att fastna på sådana sidor :)Jag har mina urklippta damer från ett tapetprov och de räcker fint. De andra kostar ju liksom en bra slant om man säger så! Hoppas att fingrandet räcker för din del med då 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.