My cup of Tea

mycupoftea-copy.jpg

Duktiga Caroline fyller på med saker i sin bloggshop. Min chokladtavla gör mig glad varje dag och nu har det kommit ett syskon i genren – Want You. Need You. Love You. En perfekt gåva till den som kickar igång på koffein. Min man gör det. Jag gör det definitivt inte. Senaste gången jag tvingade i mig kaffe var nog när jag arbetade inom äldreomsorgen och ville göra en gammal tant glad. (Och ja, jag smugglade även ned kakor som luktade konstigt i fickorna av samma anledning…) För mig är det något annat i koppen. Te. Såklart. Jag gillar.

UPDATE: Nu finns det en te-variant också! Det tackar vi för :).

Tryck från Caro-lines med eget kludd på.

4 comments

  1. Ja, Caroline har fina tavlor. Jag föll också för chokladen tidigare när du tipsade om den.Här är det samma. Inget kaffe, bara te. Senaste, och enda, gången jag tvingade i mig kaffe var på dagis/fritids. Minns inte hur gammal jag var, men på något sätt var vi några barn som lyckades tjata till oss kaffe från fröknarna när dom hade eftermiddagsrast. En halv mugg svart kaffe utan tillbehör. Och jag låg hemma “magsjuk” dagen efter. Jag har liksom inte känt något sug att prova igen sedan dess… 🙂

  2. Anna: Visst är Caroline duktig! Svåra att motstå är de de fina trycken! Detsamma!Mrs B: Chokladen är en favorit. Kaffe – not so much som sagt ;)Lisa: Det gör sig verkligen i svart som kaffe. Det skulle nog passa utmärkt i ert fina kök!

Leave a Reply

Your email address will not be published.