Föraning

cypressspis.jpg

Henrik med bästa vän blev helt saligt lyckorusiga i går och sprang ute i snön för glatta livet. De kämpade tappert ihop till ett par snöbollar, för att sedan komma in och dricka varm choklad och äta pepparkakor. Henrik kom i akut julstämning och började räkna ned till julafton. Pepparkakor skulle genast bakas tyckte han. Och granen var väl inte en dag för tidigt att ta in. I dag är det klassiskt svenskt novemberslask här istället, men visst kickade stämningen in lite där i går :). Än så länge får vi lov att nöja oss med en cypress även inomhus. Det blev intet av den planerade lavendelplanteringen i somras i min vackra födelsedagskruka från Skulpturfabriken. Men annat grönt har det blivit nu. Fint nog så!

6 comments

 1. Så fint:) Ja vilket slask det blev hua:( Krukan gillar jag massor, skulle gärna vilja ha ett gäng av dom! ha det fint kram Mia

 2. Så fint! Jag får min dagliga dos av inspiration varje dag när jag går in på din blogg! Fin ide att tjuvstarta med cypress inne redan nu..Ha en mysig dag!/malin

 3. Har läst här i det tysta ett tag. Är dålig på att kommentera men måste säga att det är en superhärlig blogg du har! Tycker mycket om din stil och att du faktiskt uppdaterar så ofta!

 4. Mia: Ja, krukan är en favorit. Jag fick min i present och köpte en annan att ge bort i present när jag själv var på Skulpturfabriken i somras. En klassiker alldeles omöjlig att någonsin tröttna på.

  Nilla: Ja, det är mycket granprat här också 🙂 Liiiiiite tidigt kanske, men visst väntar mysiga tider nu med många ljus!

  Anne: Ja, det är en ynnest att få ha en vacker pjäs. Jag är väldigt glad att vi satte in den!

  Malin: Vad roligt att höra från dig! Och vad roligt att Du blir inspirerad! Det gör mig inspirerad att fortsätta framåt 🙂 Ha en fin dag Du med!

  Marie: Åh- tack! Vad GLAD jag blir! Det betyder mycket att få små ord på vägen. Tack för att Du delade med dig i dag! Trevlig helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.