Julfest

modecollage19nov-copy.jpg

H&M har plockat upp ännu en snygg blåsa till kommande festligheter. Jag gillar skärningen som verkar passa för lite extra utrymme för julmaten. Här får kofta från Lindex, väska från Fifi Bags och ballerinor från Have 2 Have vara med. Höstens obligatoriska Chanel-pärlor viras med fördel runt armen i flera varv. Det finns budgetvarianter hos kedjorna. Puss under misteln :).

10 comments

  1. Du gör så himmla härliga collage att jag får abstinens när jag måste vänta :)Men å andra sidan blir jag fattig när dom kommer, för jag vill alltid ha allt :)Fortsätt I love it/Louise

  2. Klänningen är underbar.. försökte beställa den på h&m idag men.. leverans v.53 trist. Jag vill ju ha den till jul! Har du sett den i butik? Trevlig helg!

  3. Tack för en fin blogg! Har följt dig i ca 3 år nu. Gillar din smak & sinne för vackra ting. Min man är från “öjn” så gotländska saker ligger även mig varmt om hjärtat 🙂 Nu har jag även en egen blogg men är “supernybörjare” och jag undrar hur du gör alla dina fina kollage? Är det något program du har som man kan ladda ner någonstans? Hälsningar Lina

Leave a Reply

Your email address will not be published.