Stjärna

Jag har tidigare rekommenderat de danska jultidningarna. Nu har Bo Bedre lagt ut lite mer tittgodis på sin sajt. Philia och jag bläddrar och faller för samma hem. Det är svårt att inte tycka om julen i den vita villan. Man får lov att ta med sig inspirationen till sin egna boning. Jag tittar extra på den alternativa placeringen av adventsstjärnor. De behöver inte sitta i fönster för att vara vackra. Jag minns när pappersstjärnorna började att bli populära för ett antal år sedan och prydde stadens fina butik. Min bästa vän och jag gick och julshoppade. Hon köpte en vit stjärna som kändes väldigt speciell och ny då. Nu finns det ett betydligt större utbud i alla prisklasser.

Sedan tittar jag upp på vår övervåning och ryggåstaket där. Det har inte hänt speciellt mycket sedan vi flyttade in där uppe. Barnen har sin TV med TV-spel där. Det är ett stort och vackert rum som går att göra mycket med i framtiden. För nu gapar det lite tomt. Och vi har inga taklampor satt upp. Hmm – kanske man skulle kunna ha stjärnor där under vintersäsong?

adventsstjarna-copy.jpg

Stilig stor pappersstjärna från Watt och Weke/Förr. Vi har i alla fall investerat i en ljusslinga att sätta på balkongen. Nu är man husägare så där på riktigt ;).

8 comments

  1. HejJag är en högskolestudent som skriver en C-uppsats om bloggar. Skulle du vilja svara på en enkät om ditt bloggande?Hör av dig min studentmail.Med vänliga hälsningarJeanette Kristensen

  2. Fantastiskt hem. Tack för ögonöppnaren – ska definitivt se om jag kan hitta något mörkt hörn att hänga stjärna i – i stället för fönster. 🙂 Er ovanvåning har minst sagt potential – kul att ha något kvar att fixa. 🙂

  3. Vi har ryggåstak och halvmånefönster i vårt vardagsrum, som ni har på er övervåning. Vi hade en stor adventsstjärna framför halvmånefönstret förra julen och det var fint från både in- och utsidan. Nedanför har vi 5 stora fönster i ett burspråk. Är himla less på lampor på rad i de fönstren. Vi har minimerat till lampor i två av fönstren så det inte skulle se så uppstyltat ut, men så blir det lite mörkt i de andra istället. Nu klurar jag på att ha slingor i fönsternischen, som inte syns så mycket men som säkert lyser upp väldigt fint. Man kan göra så mycket med lite belysning..Lisa

  4. Blev heeelt såld på bilderna efter jag sett dem hos House of Philia. ‘Bo Bedre’ blev inhandlad redan på lunchen 🙂

  5. Ååå, det där rummet köper jag rakt av! Ska dessutom ut och kolla efter pappersstjärnor i helgen. Har en speciell uppfattning om stjärnor och hur de ska se ut, tyvärr brukar ingen tillverkare har fattat det än 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.