Rött

julsenap.jpg

Jomen visst, vi kör väl en penicillinkur till. Tjoho! Jag hade tänkt mig nedåt staden dessa dagar för lite nöjesgående, men det här blev alldeles i farten istället. En godare jul med Leila och senap i fint Höganäskrus när receptet hämtades ut på Apoteket. Och en vacker enriskrans till dörren några minuter innan bussen gick hem igen. Lingonriskransarna till pardörren får jag ta en annan dag. Jag köper alltid på samma ställe på torget av några äldre damer. Ni har de vackraste kransarna i staden sade jag till dem i dag. Och de blev jätteglada. Det känns bra att i alla fall ha spridit lite glädje denna gråa novemberdag :)!

12 comments

  1. Trist med olika sjukdomar! Själv är jag inne på min fjärde (japp, fjärde) vab-vecka. Tur att alla barnen nu kan bocka av vattkoppor från listan i alla fall. Håller på att dö av stress men försöker julpynta bort tankarna på deadlines som jag inte kommer klara 🙂 Tack för en fin stämningsfull bild som muntrar upp mig!

  2. Din stackare… det bästa är att penicillen har en förmåga att göra underverk. Avslutade själv min 4:e kur på ett halvår förra veckan. Hoppas att det var den sista… Shoppat snyggat saker och spridit glädje har du i alla fall orkat med. 🙂

  3. Borde också ta en sväng på staden och köpa krans till dörren; tack för påminnelsen. Och Apotekets julsenap, alltid lika god! En sådan också, tack!Fint med blåbärsriset som skymtar i bakgrunden.Krya på dig!

  4. Attans då en till, inget bra för lilla magen det inte! Gärna ett utlåtande av senapen här kör vi mest med Kinda byggdens men man kanske skulle testa en ny:)Krya på dig!Kram Mia

  5. Hej,Det är inte kul att vara sjuk !! Jag skulle också vilja till stan och mysshoppa lite men ligger nedbäddad och hostig. Jag skulle gärna vilja ha den senapen på mitt julbord, var det apoteket som säljer den? Krya på dig!

  6. Åååååå nu blir jag sugen på att julstöka jag med. Kan nästan känna lukten från kransen hit. Tråkigt bara att du inte känner dig bra.Hoppas att du snart återfår krafterna! Om du vill muntras upp så kanske jag min blogg kan hjälpa till: gladdagboken.se Det kan ju alltid vara värt ett försök.Har du gjort den lilla tecknade skissen i headingen själv? Den var hur söt som helst!Krya på dig hälsningar frånlilla a

  7. Sofia: Heja dig! VAB och studier – heja, heja!Lo: Det är en riktig färgklick och kul att man satsar på kvalité i förpackningar som man vill spara efter att innehållet är slut. Tack!Malin: Fyra stycken! Nej, nu må det vara slut säger jag bara! Japp, man må göra grejer liksom i farten ibland :)Linruz: Usch nej, trist är det. Nu vill vi ha ljus och piggelin istället :)Whynja: Kransen blev galant på dörren. Ett snabbt sätt att skapa lite stämning när man kommer hem. Jag frossar lite detta år tror jag 🙂 Tack!Mia: Nej, bättre har man mått, men nu skall det väl vända må vi tro! Jag är ingen senapsmänniska alls egentligen, men måste testa detta till julskinkan. Så jag antar att rapporten får vänta lite på sig :)Annica: Aj, aj! Krya på dig! Ja, senapen finns på Apoteket i röd, svart och vit bukr. Jättefina alla tre – och senapen till skinkan klar :)Idéverkstan: Ja, man undrar vad som händer med all torghandel när denna generation inte riktigt orkar mera. Det är så trevligt att gå runt och handla på detta sätt tycker jag. Kvalité för en rimlig peng.Lilla a: Tack snälla Du! Nix, inte jag utan duktiga Isabelle på Isa Form. Hon kan hon 🙂

  8. Lilla Fröken: Ja, några ord betyder så mycket – en klyscha, men ändå sann. Jag bestämde mig för ett antal år sedan att säga till om jag tyckte att något var riktigt bra – ett affärskoncept, en fin krans eller en extra god kaka på ett café. Folk blir uppriktigt glada och ibland ganska förvånade. Vi borde bli bättre på att ge lite positivt tillbaka. Det kostar ju ingenting alls.

Leave a Reply

Your email address will not be published.