Tävling: Beebook

bakbokbeebook-copy.jpg

Oj, vad Ni är tävlingssugna nu när vi inte kör kalendern i år! Ni glömmer väl inte att tävla om det vackra smycket från Familjesmycken? Ikväll 19.00 drar vi en lycklig vinnare. Så vi kör väl en tävling till – för en perfekt klapp i tomtesäcken. Denna gång har Du möjlighet att vinna en personlig barnbok från Beebook. Låt ett barn i Din närhet bli huvudperson i en egen bok. Beebook har dessutom en tomteverkstad där man kan göra egna julkort.

Allt Du behöver göra för att vinna är att svara på följande fråga: Vem har skrivit recepten i Beebooks kokbok? Jag vill också att Du skriver ned ditt bästa julklappstips till barn i år. Skicka in ditt svar till tavling@enmammasdag.com. Märk mejlet med Beebook. Jag drar en vinnare på måndag som får en bok från Beebook.

Bild ur Beebooks fina bakbok med min Weronica-illis ritad av Isabelle Norman Sällström.

Leave a Reply

Your email address will not be published.