9 comments

  1. Fint collage! Jag stod och klämde på koftan häromdagen men kunde inte bestämma mig för om den var FÖR julig eller inte 🙂 Får gå och klämma lite till. Ett par ulliga UGGs vill jag ha! Det blöta vädret rimmar dock illa med ett par stövlar i mocka 🙁 Ha en fin dag!

  2. Vilken ljuv outfit Weronica! Om än lite för varm för dessa breddgrader (fast idag har det varit snålblåst, regn och inte så varmt) Koftan hoppas jag finns kvar när vi kommer hem till mellandagsrean och UGG:sen ska jag ut en dag och shoppa här. kram lisa

  3. Fint collage – som vanligt. Får mig att längta till en jul på landet! Bara att hålla tummarna att snön kommer tillbaka – vi har faktiskt haft en hel del redan men nu har det mesta tyvärr töat bort.Gillade koftan men är osäker på om jag skulle trivas i den live eller om den bara är fin på bild… får kanske ta en tur till butiken och prova.

  4. Lite sen på att kommentera, har en del inlägg att läsa ikapp. Gillar detta collaget massor, skulle tacka ja till allt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.