Julklappar

alliwant-copy.jpg

Barnen säger Super Mario, Bindeez, Bakugan och Moxie Girls. Jag önskar min väg på annat håll.

julklapp20091-copy.jpg

Förra året fick jag den vackra Hortuskrukan och ekollonet. I år fick jag en öronmärkt slant att spendera på Frankiska skönheter. Stort tack! Den stående önskelistan är fortfarande vältecknad. Nu är det dock tyg till gardiner som står längst fram. Så får det lov att bli – när jag nu väl kan bestämma mig för vilken mönstervärld det skall bli. Ett högst angenämt problem skulle jag kalla det :).

4 comments

  1. God Fortsättning!Det ska bli så kul att se dina kommande gardiner! En investering, och jag kan tänka mig du kommer bli så nöjd när valet är gjort sedan!Här fanns det saker från Tennet med på önskelistan till tomten. Men se där gick jag bet. Det fanns något helt annat i julklappssäcken. Kameran med stort K. Så nu ser jag fram emot att spendera kvällen tillsammans med en manual 🙂

  2. Håller med om ett myyyycket lyxigt problem! Mmmmm.Själv fick jag Hortuskrukan i klarglas i år. Oj, vad stor den är. Fick genast plats med två ammaryllisar i den 🙂 Lär nog gå åt två av alla sorters blomster i den. Erhöll även två betongljusstakar av Tove Adman. Dock lite besviken då det är väldigt svårt att få stearinljusen att vara lodräta, eftersom ljusstakarna och dess ljushål inte är helt raka 🙁 God fortsättning!!!!!

  3. Vad kul! Det ska bli spännande att se vad du väljer ut.(Mina barn har råkat hitta Cartoon Network på tv… med reklam… Så det finns faktiskt några små Bakugan-bollar även i detta hem, samt en Moxie-girl med en cykel till! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.