Annandag jul

julgava.jpg

Så var det då dags för ännu ett julbord. I går åt vi egen pizza med parmaskinka och mozarella. Jag kände ett starkt behov av smakbrytning efter dagarnas juliga menyer. Men idag blir det traditionellt igen. Ack, ack, det är precis som om vi måste genom allt detta överflöd för att komma ut på andra sidan, med samma gamla vanliga insikter om en viss återhållssamhet. Men ett litet tag till i julbubblan då :).

Kanske en liten gåva till någon i juletider? På julafton gav jag bort lite av årets godisskörd. Med en fin etikett som finns här, blev det en förpackning som även tillfredsställer ögat innan man går loss på innehållet.

Jag hoppas att Ni får en riktigt fin Annandag jul!

5 comments

  1. Ja, hej å hå! Jag lär få äta i dagarna sju eftersom familjen rest bort och hela kylen är full av rester… Fårfiolen får stå an men lite sill kan jag nog få i mig. Och choklad.God fortsättning till dig och familjen!~Benita

  2. God fortsättning vännen! Kan vi ta en fika imorgon eftermiddag bara, Micke måste åka till Madrid imorgon bitti så jag blir själv med barnen?

  3. Vilka fina etiketter! Log igenkännande när jag läste ditt inlägg om corounne, måste önska mig ett sånt nästa år. God fortsättning!/ Mimmi

Leave a Reply

Your email address will not be published.