Vinter

snoigt.jpg

Det har varit så fint med en vit jul för en gångs skull. För mig får gärna detta vita stanna ett bra tag nu. Det har töat och kommit mer snö om vartannat här. På mannens föräldragård ute på landet på gränsen till Småland finns det dock snö i överflöd. I går åt vi ett julbord till och det blir nog det sista för året. Våra rester i kylen börjar också ta slut. Det känns befriande på något sätt. Som det alltid gör denna tid på året.

snoigt1.jpg

Vi fick även med oss lite ved hem från den stora högen. Knäpp som jag är så saknar jag den lite kulna känslan som kunde bli i stadslägenheten på vintern. I ett nybyggt hus med golvvärme är det aldrig riktigt kallt – vilket såklart har mest fördelar – men man behöver aldrig elda för värmens skull. Mysfaktorn är dock inte att underskatta, så man får lov att gå runt i kortärmat och elda på ändå ibland.

Mellandagar – favoritdagar. Det är bara att såsa runt i en liten vinterbubbla och göra så lite som möjligt. Den nya inspirationen väntar runt hörnet. Härligt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.