Vårblomster

15januari-copy.jpg

I morse var det ganska skönt att köra det traditionella fredagsvrålet. Vi gör det som en ritual varje fredag, Anna, Henrik och jag. Nu är det slut på veckan. Det är dags för FREDAGSMYS! Sedan kickar vi av oss täcket.

I går köpte jag hem några pärlhyacinter. Sedan kom min mamma som värsta Ernst Kirchsteiger och fixade till en vårplantering i min kruka. Hon är duktig på sådant. Glad blev jag. Och fredagsfint på vårt bord blev det.

signature

10 comments

  1. Hei! Takk for en fin og inspirerende blogg! Jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvilken font du bruker til “january”. Er det kanskje din egen håndskrift? Er tallene også en font?På forhånd takk.

  2. Hej Weronica!Tack för en mycket stilren och vacker blogg, som jag nyss upptäckt. Vilka bra tips du har i din blogg, bland dom bästa jag sett på länge. Pärlhyacinter det är VACKERT. Gillar din stil både inredning och annat. Tack för inspiration och ha en trevlig helg. Rita

  3. Alla: Tack för fina kommentarer! Hoppas att er fredag var fin med!Johanna: Krukorna säljs på Waldemarsudde. De hade en annons med 50 % på andra sortering till och med 17 januari, så då kan man passa på om man har vägarna förbi.Tina: Tack! Det är en mall som jag har köpt från Designer Digitals av Ali Edwardshttp://www.designerdigitals.com/digital-scrapbooking/supplies/product_info.php/products_id/8895Jag använder den som mall till mitt “Se vardagen” projekt under 2010.Rita: Varmt välkommen hit! Jag hoppas att Du skall fortsätta trivas här. En fin helg till dig med!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *