4 * Barn

isaktapet-copy.jpg

Ok för turkos i den här skepnaden då :). Tapeten Penguin från ISAK.

popvar2010-copy.jpg

Polarn o Pyret lanserar sin vårkollektion som finns i butik från och med nästa vecka. Intressant att konstatera från pressrealesen är att man säger sig blicka mot fyrtio- och femtiotalen istället för sjuttiotalet i mönstervärldarna. Det är bondgården och staden i fokus med klara retrovibbar.

vecka3mandag1-copy.jpg

Camilla Lundsten som gjort bland annat pekböcker och leksaker för Brio lanserar nu sitt eget märke – Littlephant. Titta in på de fina färgglada trycken och avdelningen kreativa idéer för snygga inspirationsbilder till hemmapyssel.

vecka3mandag2-copy.jpg

Helena Willis är välkänd som illustratör av de omåttligt populära LasseMaja-böckerna. Vi är också stora fans av hennes egna böcker om Olga och Stefan. Nu är det även möjligt att köpa tryck av Willis när Hoppa Hage lanserar barnkollektioner på Formex. Jag gillar Willis alldeles egna, lite kärva stil som illustratör.

5 comments

  1. LiseLotte: Väggar är bra ja :)Mira: Jag gillar att de har utvecklat sin numera klassiska flirt med sjuttiotalet och fått en lite annan visuell profil. Fint!Nilla: Jajamen :)Anna: Så skoj! Det ser jag fram emot att se! Det bästa till dig med 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.