Utvalt: H&M Fynd

mysdresshm-copy.jpg

Storlekarna kommer och går lite på H&M:s Sale-avdelning, men det kan löna sig att hålla utkik. Mitt bästa fynd är en tjusig hemmadress i velour. Hela setet som känns välsytt med fina detaljer – jag har ett brunt och har just beställt ett blått –  går lös på facila 180 kronor. Dagens fynd!

Jackan finns under överdelar tröjor & cardigans och byxorna finns under rubriken nederdelar byxor.

10 comments

  1. Åh tack för tipset! Jag har ett sådant i lila som jag bokstavligen bor i nu när jag är hemma med bebis. Här ska klickas!

  2. Pia: Det är lätt att bo i detta set känner jag! Och som sagt – storlekarna kommer och går. Om det inte finns det man letar efter just när man kollar, så kan det löna sig att titta in lite senare. I går fanns inte min storlek, men i dag så. Hoppas att du hittar ett set till – för man behöver ju tvätta ibland 🙂

  3. Härligt hemma-kit. Ta på fredag kväll och av måndag morgon. Kommer du ihåg de där heldressarna som våra mammor hade på 70-talet? De var säkert ursköna.

  4. Josefine: Mycket lätt att bo i ja 🙂

    Caroline: Jodå, konceptet är härligt mjukt nu också 🙂 Det var mycket joggingdressar på åttiotalet också kom jag att tänka på. Träningsoverall – framförallt jackor hade man ju jämt när de kom i pastellfärger. Och så klassiska sweatshirtdräkter – vi hade en rosa som vi kallade grisdräkten 🙂 Sedan kom hela hypen med Juicy Couture, men det tåget hoppade jag inte på. H&M:s mysset är i en mer passande prisklass för mig. Jag gillar mjuka saker!

  5. Visst är det ett tokfynd! Slog till på ett i lila för några veckor sedan. Väntar dock fortfarande på leverans… Ska bli grymt skönt att sätta på sig när det dyker upp. Myskläder är det som slits mest här hemma nu när jag är föräldrarledig. 😉

  6. HM.s rea kan vara fantastisk ja. Jag känner mig så generös när mina barn får äta på tygduk (som inhandlats på HM Home för ultrafacila 29 kr.)

  7. Johanna: Härligt :)Sofie: Ah, trist att vänta! Jag hade turen och fick mina snabbt. Det är grymt skönt kan jag lova dock :)Ylva: Jag har också köpt en duk till sommaren för 29 pix. Fyndigt värre kan det vara och det lönar sig att kolla in med jämna mellanrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.