Se vardagen: Slutet av januari

3febtrohopp.jpgveckocollage54.jpgveckocollage53.jpgveckocollage52.jpgveckocollage51.jpgveckocollage5.jpgveckocollage55.jpgveckocollage56.jpg

Essentiellt. Tron på oss. Hoppet om att allt skall gå bra. Kärleken. Snö. I mängder. Vacker vinter. Skridskor som börjar bli för små. Skratt. TV. Jag gillar morotssoppan. Tre spelare på Super Mario Bros Wii. Lycka. Tvätt på tork. Nu är vi inne i februari.

19 comments

  1. Klockrent! Känns också ganska mycket som mitt liv just nu. Och vad mer behöver man se när man ser sin vardag. Nog för att det är lite svårt att se den för alla snö som fallit… Önskar dig en vardagsfin onsdag!Själv ska jag åka och hämta Sture på postkontoret. En polare till din Sixten.Kramen

  2. Kristina: Haha! Visst är han genial i vanlig ordning den käre Berglin!Lina: Ja, det snöar, snöar, snöar och sedan snöar det lite till. Snart är snön uppe ovanför våra fönster i utbyggnaden. Men jag framhärdar i min vintereufori. Det är ju så ljust och så vackert. Men någon skogspromenad lär det inte bli i dag. Jag lufsade runt i måndags i ett pulkaspår, men i dag får det nog bero :). Tack! En fin onsdag till dig med. Njut av Sture :)Designing good life: 🙂 Jennie: Jag har beställt min från Byggfabriken – http://www.byggfabriken.com Visst är det fint med dessa pannåer som börjar synas mer och mer. Jag gillar det.

  3. Underbar Berglin! Precis så upplever jag mina besök på ICA Maxi, det är inte min favoritsyssla att handla där. Härliga bilder!

  4. Du fångar vardagen mitt i prick, tycker jag. Den tomma sopptallriken med kommentaren gillade morotssoppan 😉 Bergling skrattar jag också åt nästan dagligen.

  5. Hallå! Jag var ju tvungen att gå in och kika vilken tapet ni hade valt och den är ju också alldeles underbar. Det måste vara ett ljuvligt sovrum som ni har… Ha en fin kväll!Anna

  6. Sköna vardagsbilder! Jag är fortfarande så fascinerad av all snön, förra vintern hade vi snö typ ett par dagar under hela vintern.Pannån är finfin! Jag har kikat på dom tidigare, men inte kommit till skott ännu.

  7. Alla: Tack för era fina kommentarer! Det är roligt med vardagsfotografering. Jag tror att jag har hittat formen med ett veckoinlägg här på bloggen och sedan några fler bilder speciella dagar. Vi får se hur projektet utvecklar sig under året. Fler bilder tar jag i alla fall!CarPet: Fint tips!Hannah: Den engelska texten finns på en tändsticksask från Svenskt Tenn. Det andra är en pannå som jag har beställt från Byggfabriken. Jag har tryckt dit bokstäverna själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.